Valitse kestävä, ekologinen ja suomalainen LR-Merkkitanko​

Onko vesijohdon kiinteistösulku tiedossa ja löydettävissä? Lumikoneet, metsäkoneet ja vesakonraivaajat rikkovat venttiilejä.

Varsinkin talvi on aikaa, jolloin vainkoja lumitöissä sattuu ja arvokkaita kohteita vaurioituu, osa korjaukelvottomaksi asti. Vaurioitumiselle herkkiä kohteita ovat esimerkiksi liikennevalojen ohjauskaapit, jakokaapit ja vesijohtojen sulkuventtiilit. Talvella sulkuventtiilejä on yleensä erittäin hankala löytää lumihangen alta ilman kunnollista merkitsemistä. Kesäisin taas venttiilit jäävät heinien ja vesakon peittämäksi.

Voit kysyä lisää alla olevalla lomakkeella!

LR-Merkkitanko -tuotteet kestää hyvin ilkivaltaa ja rasitusta. Suuremman voiman osuessa merkkitanko antaa periksi eikä vahingoita esim. arvokasta jakokaappia. LR-Merkkitangot varustetaan värillisestä muovista valmistetuilla holkeilla, joita käytetään tuotteen erotettavuuden parantamiseen luonnossa ja tuotteiden sovittamiseen erillaisiin käyttötarkoituksiin. Holkkeja on saatavissa kuutena eri värinä: sininen, keltainen, musta, valkoinen ja vihreä. Tuotteen runko kestää luonnossa kymmeniä vuosia ja holkit vuosia sijaintiympäristöstä riippuen. Jos holkit haalistuvat vuosien aikana, ne voidaan korvata uusilla.

Tarkkoja määräyksiä värien käytölle ei monissakaan käyttökohteissa ole, vaan myös asiakas voi vaikuttaa värien valintaan. Tuotevalikoimamme kattaa kuitenkin useimmat tarpeet joita yrityksillä, kunnilla, maa- ja metsätiloilla tai kotitalouksilla on merkitsemiseen liittyen.

LR-Merkkitanko® voidaan kiinnittää lähes kaikkiin kohteisiin erilaisten kiinnikkeiden avulla. LR-merkkitangolle® on myönnetty Patentti- ja rekisterihallituksen Hyödyllisyysmallisuoja (numero 9249).