Ekologinen, kustannustehokas, suomalainen : LR MERKKITANKO

Miksi valita LR-Merkkitanko?

LR-Merkkitanko-tuotteet kestää hyvin ilkivaltaa ja rasitusta. Suuremman voiman osuessa merkkitanko antaa periksi eikä vahingoita esim. arvokasta jakokaappia. LR-Merkkitangot varustetaan värillisestä muovista valmistetuilla holkeilla, joita käytetään tuotteen erotettavuuden parantamiseen luonnossa ja tuotteiden sovittamiseen erillaisiin käyttötarkoituksiin. Holkkeja on saatavissa kuutena eri värinä: sininen, keltainen, musta, valkoinen ja vihreä. Tuotteen runko kestää luonnossa kymmeniä vuosia ja holkit vuosia sijaintiympäristöstä riippuen. Jos holkit haalistuvat vuosien aikana, ne voidaan korvata uusilla.

Tarkkoja määräyksiä värien käytölle ei monissakaan käyttökohteissa ole, vaan myös asiakas voi vaikuttaa värien valintaan. Tuotevalikoimamme kattaa kuitenkin useimmat tarpeet joita yrityksillä, kunnilla, maa- ja metsätiloilla tai kotitalouksilla on merkitsemiseen liittyen.

LR-Merkkitanko® voidaan kiinnittää lähes kaikkiin kohteisiin erilaisten kiinnikkeiden avulla. LR-merkkitangolle® on myönnetty Patentti- ja rekisterihallituksen Hyödyllisyysmallisuoja (numero 9249).

Merkkitanko vai aurausviitta? Tämän luettuasi et edes harkitse aurauskeppiä.

Merkkitankojen materiaalina käytetään lasikuitua, joka on kestävä ja lähes ikuista. Hyvin yleisessä käytössä olevat aurausviitat ovat elinkaareltaan vain kolmevuotisia, jonka jälkeen ne alkavat haalistumaan ja hapristumaan, jonka jälkeen aurausviitasta syntyy mikromuovia ympäristöön. 

Merkkitangon näkyvyys ja kestävyys ovat tuotteemme vahvuuksia. Merkkitangot kestävät luonnonolosuhteita lähes ikuisesti ja heijastinteipitkin voidaan vaihtaa, kun ne jossakin vaiheessa haalistuvat. LR-Merkkitikut ovat helppoja ja nopeita asentaa, koska niitä ei tarvitse kaivaa maahan.

Katso vauriogalleriastamme, minkälaista jäljeä aurausautot saavat usein aikaan!

Standardi vaatii joustavaa

Kaapelijakokaappeja koskeva standardi SFS-EN 61439-5 vaatii joustavaa tankoa:

”Pitimien on oltava sellaiset, että pidin tai merkintäsauva antaa periksi mekaanisesta rasituksesta ennen kuin kaapin kotelointiin kohdistuu niin suuri voima, että se voi vaikuttaa haitallisesti kaapin kotelointiluokkaan (IP koodiin).”

Merkitse kaapeli- ja putkilinjastot väliaikaisesti mutta näkyvästi

Merkitse kaapeli- ja putkilinjastot heti näytön yhteydessä maahan lyötävällä LR-merkkitikulla. Tuote on tarkoitettu kaikille maanrakennusalalla työskenteleville: kaivinkonemiehet, urakoitsijat ja työmaapäälliköt. Tikku on kevyt ja kestävä voidaan käyttää uudelleen seuraavalla työmaalla. Tarkemmat tuotetiedot saat suoraan myynnistämme tai tuotekatalogista!