Usein kysytyt kysymykset
LR-Palvelu on ensimmäisiä sähkölinjojen kunnossapitoraivaukseen erikoistuneita yrityksiä Suomessa. 

LR Palvelun työtehtäviin kuuluu ensisijaisesti kunnossapitorauvaukset, mutta sen lisäksi teemme sähköasemien huoltotöitä ja lisätöitä, joita ovat muun muassa rakennusten maalaaminen, palokatkojen tekeminen ja muut vastaavat työtehtävät. Teemme myös kasvivieraslajien tunnistusta ja torjuntaa. Räätälöimme tarjouksen juuri teidän toiveidenne mukaisesti!

  • Sähkö/Teletangot,
  • Vesi/Viemäri/Kaukolämpötangot
  • Maakaasuverkon reittitanko,
  • Asennustarvikkeet

Voit tehdä tarvitsemistasi tuotteista tarjouspyynnön soittamalla myynnillemme tai sähköpostitse. Voit tilata myös hinnat sisältävän paperikatalogimme. Tutustu tuotteisiimme tuotekatalogissamme ja ilmoita mitä tuotteita haluat tilata ja kappalemäärä. Huomioi myös tankopituudet ja mahdollinen kiinnityspannan koko. Ilmoita toimitusosoite, laskutusosoite sekä yhteyshenkilön nimi ja yhteystiedot mahdollista yhteydenottoa varten.

Tilaukset saamme toimitettua yleensä jo samalla viikolla. Suuremmat tilaukset toimitamme tilauksen mukaan.

Yrityksemme LRPalvelu Oy (07009825) laskutusosoitteet ovat päivittyneet.

Päivitättehän asiakasrekisteriinne uudet laskutustietomme.

Toivomme, että lähetätte laskunne jatkossa ensisijaisesti verkkolaskuina. Verkkolaskujen käsittely on sekä lähettäjälle että vastaanottajalle nopeampaa, luotettavampaa ja edullisempaa kuin paperilaskujen käsittely.

Verkkolaskuosoitteemme ovat:
Operaattori / Verkkolaskuosoite / OVTtunnus

Apix Messaging Oy (003723327487) / 003707009825 / 003707009825

Huomioittehan, että mikäli käytössänne on jokin seuraavista operaattoreista verkkolaskun lähettämiseen:
Danske Bank Oyj, Handelsbanken, Paikallisosuuspankit tai Säästöpankit, tulee teidän käyttää Apixin verkkolaskuosoitteenamme seuraavaa osoitetta:

verkkolaskuosoite: 003723327487 ja operaattoritunnus: DABAFIHH.

Mikäli ette voi lähettää verkkolaskuja, pyydämme lähettämään laskut ostolaskujen skannauspalveluun.
Sähköpostiskannauksen osoite:

003707009825@procountor.apix.fi

Lähetettävä lasku tulee olla sähköpostin liitteenä PDFtiedostona ja yhdellä sähköpostilla ja sen liitteissä saa olla vain yksi lasku. Jos sähköposti sisältää muita liitetiedostoja, lisätään ne laskun liitteiksi. Liitetiedostojen maksimikoko on 2 mb. Lähetyksen jälkeen palvelusta tulee joko hyväksyntä tai hylkäysilmoitus sähköpostilla lähetysosoitteeseen 15 minuutin kuluessa lähetyksestä.

Paperilaskujen skannauksen osoite:
LRPalvelu Oy (Apix Skannauspalvelu)

PL 16112

00021 LASKUTUS

Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, tulee tämä laskutusosoite tulostaa myös itse laskuun, eikä pelkästään kirjekuoreen. Tähän laskutusosoitteeseen ei tule lähettää muuta materiaalia kuin laskuja, eli esimerkiksi tiedotusten ja markkinointimateriaalin postiosoite pysyy ennallaan.