Usein kysytyt kysymykset
LR-Palvelu on ensimmäisiä sähkölinjojen kunnossapitoraivaukseen erikoistuneita yrityksiä Suomessa. 

LR Palvelun työtehtäviin kuuluu ensisijaisesti kunnossapitorauvaukset, mutta sen lisäksi teemme sähköasemien huoltotöitä ja lisätöitä, joita ovat muun muassa rakennusten maalaaminen, palokatkojen tekeminen ja muut vastaavat työtehtävät. Räätälöimme tarjouksen juuri teidän toiveidenne mukaisesti!

  • Sähkö/Teletangot,
  • Vesi/Viemäri/Kaukolämpötangot
  • Maakaasuverkon reittitanko,
  • Asennustarvikkeet

Voit tehdä tarvitsemistasi tuotteista tarjouspyynnön soittamalla myynnillemme tai sähköpostitse. Voit tilata myös hinnat sisältävän paperikatalogimme. Tutustu tuotteisiimme tuotekatalogissamme ja ilmoita mitä tuotteita haluat tilata ja kappalemäärä. Huomioi myös tankopituudet ja mahdollinen kiinnityspannan koko. Ilmoita toimitusosoite, laskutusosoite sekä yhteyshenkilön nimi ja yhteystiedot mahdollista yhteydenottoa varten.

Tilaukset saamme toimitettua yleensä jo samalla viikolla. Suuremmat tilaukset toimitamme tilauksen mukaan.

Olemme siirtyneet vastaanottamaan laskuja sähköisessä muodossa. Toivomme, että lähetätte laskunne ensisijaisesti verkkolaskuina.

Verkkolaskuosoite: 003707009825
OVT-tunnus: 003707009825
Operaattori: OpusCapita Group Oy (003710948874)

Mikäli ette voi lähettää verkkolaskuja, pyydämme lähettämään paperiset laskut ostolaskujen skannauspalveluun osoitteeseen:

LR-Palvelu Oy (OpusCapita skannauspalvelu)
PL 97265
00063 LASKUNET

Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, tulee tämä laskutusosoite tulostaa myös itse laskuun, eikä pelkästään kirjekuoreen. Tähän laskutusosoitteeseen ei tule lähettää muuta materiaalia kuin laskuja.

LR-Palvelu Oy:n sähköpostiskannauksen osoite:

LR-PalveluOy.FI.P.1232974@docinbound.com